Գրիգոր Փիթեջյանի «Գրիգոր Նարեկացին՝ շարականագիր» - Ռաֆայելի Նավոյան, Մհեր (Musical Armenia, 2010)
Գ. Փիթեջյանի գիրքը վերնագրված է հարցականով: Ո՛չ պատմական աղբյուրները, ո՛չ էլ շարականագիրների միջնադարյան ցուցակները Ս. Գրիգոր Նարեկացին որպես շարականագիր չեն հիշատակում: Հարության ԴԿ Տեր հերկնիցը նրա գրչին վերագրելու